CITAT (Åsa @ mälardalen zon 2,13-07-2006, 18:21)
Fast jag tycker inte att de ser så krökta ut det finns ju sorter som har den där typen av gurka ex. sorter som Suyo long brukar inte ha spikraka gurkor (den brukar dock ha knottrigare frukter än dina så det är nog inte den sorten du har men det kan ju vara något liknande)
Tänkte just fråga om Suyo Long
Jag har en som faktiskt nästan slagit knut på sig själv. Ska ta fram kameran senare.
Men just Suyo Long den blir lång den, men hur vet jag när den är mogen att ta tro. Kantig med vassa piggar så den behöver nog rakas tror jag. Vill ju inte få den i frö.
Den största är till allmännt beskådande just nu, tror ingen har sett en sådan gurka förut. numera så är det ju EU-storlek, med "raka gurkor"
Min andra, Beit Alpha är riktigt god smak i så den blir det fler av nästa år.
Hur är det med bladen tro? Hur mycket kan man ta bort utan att det inverkar på tillväxten?
MVH
Kenneth