Bred önskad mängd av allt över tunnbrödet och gör en rulle som man sen skär tunna skivor av.
Gott!
/Åsa
Castea
20-07-2006, 21:11
Din fresterska!
Det låter gott, och annorlunda mot de mer traditionella tillbehören.
Gåsis
20-07-2006, 21:28
En liten fin förrätt, men bara om gästerna gillar surströmming God som attan om du frågar mig Kan möjligen funka som kuriosa om gästerna är långt söderifrån....
/Åsa
Margith
20-07-2006, 23:15
Säg till strax innan du öppnar burken Åsa! Jag kommer 85 mil enkel väg, vad är det, om man får äta surströmming utan att nån ska tjafsa om att det luktar illa
Tittiluringen
21-07-2006, 17:06
ÅÅh!!! Lät smarre MUMS!! Har ätit surisar ungefär fem gånger i sommar... alldeles för sällan om nån frågar mig. Har turen att ha mor och far på landet utan närboende grannar så där kan man sitta och njuta ofta ofta....
Kram Titti
mari_tres
21-07-2006, 21:19
Har precis bokat söndagen =)))
Men brie har jag aldrig provat till! Ska testas...