lisselbo
20-08-2006, 11:40
I det här huset så går det åt massor av smörgåsgurka.
Skörden av Västeråsgurka blev inte så stor som jag hade tänkt mig.
Undrar därför om det funkar att lägga in slanggurka på samma sätt som Västeråsgurka, eller är den för vattnig för det?
Västeråsgurkan är ju mycket fastare.
Skörden av slanggurka är betydligt större än vad jag räknat med.
Eva 33c
20-08-2006, 22:20
Jag har inte provat själv men såg alldeles nyss en del recept under avdelningen "recept" här på forumet. "sommargurka" heter tråden. Kanske kan ge något tips?
Klart att det går! Jag lägger alltid in några burkar slanggurkor, det är ingen som helst skillnad bara att skivorna är större
lisselbo
21-08-2006, 20:00
Det var just receptet som Berith hade lagt in som jag tänkte på, testade en sats igår och den var jättegod.
Då vet jag vad jag har att göra nu, lägga in massor av slanggurka.