Full version: Spenat
pimpim
Jag har sått spenat och har massor nu som jag tänkte skörda. Hur ska man göra med det? Är det bara att frysa in eller ska man förvälla det först?
rosita
Jag brukar förvälla den ca 3-5 minuter innan den åker in i frysen.
pimpim
Tack Rosita, då gör jag så.
Maria i Helsingborg
Alternativ, äta den färsk i sallad smile.gif
stina
Jag har alltid sk babyspenat hemma, äter det i princip varje dag i sallad. Det är väl vanlig spenat som är skördad som liten antar jag. Kanongott färskt i sallad som sagt! rolleyes.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon