Tillställningen blev jättelyckad, vi gjorde den på ärttema. Eller var det ett ärtigt tema?

Dukade lite kul med ärtservetter på ärtgrön duk.
Vi började med en Ärttini som fördrink, 3 cl vermoth, 3 cl gin och gröna ärtor, vi frös in våra i iskuber. 5 st i varje kub.
Till det brieostkuber med physallishalvor på. En otroligt god kombination.
Hade gjort en vanlig och en grön ärtsoppa med rotselleri i. Dom serverades med senap och finstrimlad purjo. Till det hembakt solrosbröd och en stark ost och så öl och punch förstås.
Till kaffet gräddtårta, trodde dom ja, men den första som skar sig en bit sa "Oj! Ja men visst ja det hör ju ihop" när hon såg att i stället för den traditionella tårtbotten låg ca 15 tunnpannkakor med björnbärssylt emellan under grädden och hallonen. Punsch även till detta förstås.
Ost och kex med färska fikon, physallis och kiwi fick bli vickning.