Har någon provat att göra köttfärspaj men byta ut färsen till quornfärs?
Blir det ok, månne?
askar
28-11-2006, 12:31
Du kan göra precis som med köttfärs, jag har gjort det många gånger med lyckat resultat.
Castea
28-11-2006, 22:35
Vad bra!
Eva St
28-11-2006, 23:41
Var gång ene sonen kommer på besök använder jag corn och färsen har jag haft i alla möjliga sammanhang där man annars använder köttfärs och det har fungerat hur bra som helst Eva St
KURT
29-11-2006, 07:13
I USA förs en kampanj mot quorn (man kan väl misstänka att köttindustrin är intresserade av att stödja en sådan kampanj!).
Ja, det funkar jättebra! Jag använder Quorn i rätter där färsen ska vara lite "smulig". Till biffar, kålpudding och liknande är den inte lika bra, där använder jag Hälsans Kök's vegefärs
Natrix
29-11-2006, 20:25
CITAT (KURT @ 29-11-2006, 07:13)
I USA förs en kampanj mot quorn (man kan väl misstänka att köttindustrin är intresserade av att stödja en sådan kampanj!).