CITAT (Norrbottens-Magdis @ 17-12-2006, 15:51)
Jag ska göra limekola ikväll, förhoppningsvis kan jag låta bli att stoppa dem direkt i magen! :lol: Det skulle väl bli jättetjusigt om man slog in varje kola i stanniolpapper men var får man tag på sånt? Är smörpapper samma sak som bakplåtspapper? Jag får för mig att det är lite svårt att vrida om ändarna på sånt papper...eller?
Smörpapper och bakplåtspapper är två olika saker.
Har tagit fel när jag bakat någon gång och haft ett helvete att få bort smörpappret från brödet.
Är det inte lika tjusigt att slå in kola i folie? Snyggt i en färgad skål.
Annars kan man klippa sönder en stekpåse och göra små genomskinliga "inslagningar" av.
Jag slog in dem i aluminiumfolie. Hoppas de inte smälter fast i den nu bara så att man får små batterier i munnen mellan lagningarna!