Full version: Julmat rester
evelina
Det här gjorde jag igår och det var gott, jag hade iof fryst resterna av skinkan, bra att ta fram då och då.

JULSKINKA MED ÄDELOST

Ingredienser:
Broccoli eller grönkål
Julskinka
Tomat
Ädelost
Ris

Gör så här:
Bottna en form med nykokt broccoli eller överbliven grönkål.
Skiva julskinka och lägg över det gröna.
Skiva tomat och lägg på skinkan. Smula över ädelost.
Gratinera i 225 grader i cirka 10 minuter.
Servera med ris.
Mia, zon 3
Jag brukar göra en matpaj på överbliven brysselkål, tärnad julskinka och resterna av julosten (med vanlig äggstanning i). Till den kan man äta rödbetssallad om det finns kvar, eller en kålsallad med apelsiner och rödlök.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon