Någon som vet hur djupfryst dessertost kan tänkas bete sig när den kommer ut ur frysen ??
Fick en stor bit över och hade inte mage att slänga den.
Hårdost funkar ju att frysa och riva i varje fall.
Anna
Det brukar gå alldeles utmärkt att frysa den. Man skall bara inte ha den i frysen alltför lång tid, som alla feta livsmedel så bör de inte vara där mer än några få månader.
Kan man frysa Brie? DET hade jag ingen aning om. Men då borde man kunna djupfrysa lagom bitar Brie som man kan lägga i toasts, färdiga att använda direkt ur frysen?
ingrid fuxwall
25-04-2007, 19:52
Det går utmärkt att frysa även den typen av ost men lite förändras ju smaken.
ingrid
Ingrid Zon3
15-05-2007, 10:03
Har också fryst överbliven brie o liknande ostar.
Kommit fram till att långsam upptining i kylskåp är bäst, annars brukar "skalet" liksom skilja sig från innehållet.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.