Din webbläsare stöder inte inbäddade ramar, eller så är den konfigurerad att inte visa inbäddade ramar.
Hjälp
-
Sök
-
Medlemmar
-
Kalender
Full version:
Rabarberkräm
Trädgårdsforumet
>
Snack om övrigt
>
Mat och recept
jenniepennie
02-06-2007, 19:16
Eller blir den vattnig då eller vaddå?
Fråga 2: Om man fryser in bitar av rabarber, som jag förstått man kan göra, ska de vara skalade då? Måste bli pilligt att skala dem efteråt...
Maria i Helsingborg
02-06-2007, 21:12
Jag har aldrig hört om infrusen kräm.....
Om du har späda rabarber - och det är de väl vid denna årstiden - behöver du inte skala dem. Det gör aldrig jag.
jenniepennie
02-06-2007, 21:56
Attans, jag gjorde en hel gryta, för jag tänkte "det kan ju va' bra o ha i frysen"...
för svar.
EvaP
03-06-2007, 10:22
Krämen delar sig när man fryser den. Detta händer också om den står för länge i kylskåpet. Du kan dp koka upp den igen, men låt den inte koka länge.
Cassandra
03-06-2007, 12:39
Är syftet att äta något näringsrikt är det alltså inte att rekommendera.
ingrid fuxwall
03-06-2007, 22:14
Skala rabarberna, skär dem i lagom bitar och styckfrys dem och koka sedan din kräm när du ska äta den.
ingrid
jenniepennie
04-06-2007, 08:52
CITAT (ingrid fuxwall @ 03-06-2007, 23:14)
Skala rabarberna, skär dem i lagom bitar och styckfrys dem och koka sedan din kräm när du ska äta den.
ingrid
Tack för raka tydliga instruktioner
Så ska jag göra. Så kan man ju göra vad man vill med dem sen, paj är ju gott
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här
.
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
Startsida
Frågor & svar
Bloggar
Kalender
Köp & sälj
Forum
Kontakt & Info
Länkar
Vykort
Inne
Ute
Balkong och uterum
Växthus
Växtlexikon