Tacopaj
Pajdeg: 4 dl mjöl, 1½ dl mjölk, ½ tsk salt, 50g smör, 2 tsk bakpulver. Gör pajdegen o klä formen.
Fyllning: 500g köttfärs, 1 gul lök, 1 påse tacomixkrydda, 1,5dl vatten. Bryn köttfärsen, tillsätt tacokryddan o vattnet, låt koka 10 min.
Blandning: 2 dl lättcreme fraiche, 3 msk majonnäs, 4 hackade tomater, 1 krm svartpeppar (+1 burk green chili-har inte jag). Blanda ihop ingredienserna till blandningen.
Häll köttfärsfyllningen i pajskalet. Häll över den andra blandningen o till sist en påse tex-mexost eller lika bra går det med vanlig riven ost.
Grädda i ugnen ca 200-225 i 20-25 min eller tills den fått fin färg.
Gott med sallad till o ev. något gott bröd.
Brukar göra dubbel sats i långpannan som hör till ugnen o det räcker till 6-8 portioner.
Ät o njut!!!
Mvh zissi