Gröna tomater har jag i mängder, tänkte göra chutney. Brukar ni skålla dem och ta bort skalet först eller går det att göra chutney utan att skala tomaterna?
Lena i Torslanda
07-10-2007, 17:38
Jag har aldrig gjort på gröna men väl röda tomater och jag brukar aldrig skålla dem innan .Skär bara ner dem rakt av. Och det är så GOTT!
Tack Lena!
Har du något smaskigt recept du kan dela med dig av också, månntro?
Inga från Närke
08-10-2007, 10:23
CITAT (sanna @ 07-10-2007, 22:36)

Har du något smaskigt recept du kan dela med dig av också, månntro?

Här kommer några länkar:
http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=230http://www.allfrukt.se/modules/recept/sear...=5&matratt=bläddra neråt så hittar du tomatrecept
http://www.kosetter.dk/default.aspx?ID=38&...amp;GroupID=184
Tack Inga!
Jag valde Ica-kurirens recept och har just satt igång ett tretimmarskok.
En sak som jag reagerade på dock; två matskedar malt senapsfrö?
Det tycker jag låter väldigt mycket, jag har faktiskt inte haft i så mycket,
det får i så fall bli senare, vid provsmakningen.
Jag hade en gång ett så otroligt gott chutneyrecept, nu är det saligen borttappat...
Hoppas detta blir bra!