Full version: Gröna tomater
sanna
Gröna tomater har jag i mängder, tänkte göra chutney. Brukar ni skålla dem och ta bort skalet först eller går det att göra chutney utan att skala tomaterna?

Lena i Torslanda
Jag har aldrig gjort på gröna men väl röda tomater och jag brukar aldrig skålla dem innan .Skär bara ner dem rakt av. Och det är så GOTT! tummenupp.gif
sanna
Tack Lena!

Har du något smaskigt recept du kan dela med dig av också, månntro? smile.gif
Inga från Närke
CITAT (sanna @ 07-10-2007, 22:36) *
Har du något smaskigt recept du kan dela med dig av också, månntro? smile.gif

Här kommer några länkar:

http://www.icakuriren.se/recept_visa.asp?iId=230

http://www.allfrukt.se/modules/recept/sear...=5&matratt=

bläddra neråt så hittar du tomatrecept

http://www.kosetter.dk/default.aspx?ID=38&...amp;GroupID=184
sanna
Tack Inga!

Jag valde Ica-kurirens recept och har just satt igång ett tretimmarskok.
En sak som jag reagerade på dock; två matskedar malt senapsfrö?
Det tycker jag låter väldigt mycket, jag har faktiskt inte haft i så mycket,
det får i så fall bli senare, vid provsmakningen.

Jag hade en gång ett så otroligt gott chutneyrecept, nu är det saligen borttappat...
Hoppas detta blir bra!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon