CITAT (Mollis @ 13-12-2007, 18:25)

Har du "Anna Mat"? Kolla där i så fall, det är bra. Annars säg till så kan jag lägga upp receptet, det är rätt mycket text så jag lägger bara upp det om du är intresserad.
Mvh
Mollis
Tyvärr har jag inte den boken så jag tar tacksamt emot alla tips
ingrid
CITAT (kompostjord @ 13-12-2007, 17:37)

Klokskap och mlöl har inget med varandra att göra men däremot den eventuella bakteriekultur som du vill åt, den lär vara något rikare i ekomjölet.
Blanda till en deg som har lös och rinnig konsistens.
Ha den i rumstemperatur till svalt i ett par dagar , kanske 3-4.
Mata degen, dvs blanda i lite mer mjöl och vatten varje dag.
När den börjat jäsa ska du förvara den i kylskåpet, annars kan den dö.
Tack då förstår jag