Full version: Någon som vet?
Agneta z5-6
Då jag bakar matbröd och använder solroskärnor i filmjölkslimpan.Grädddar.Då blir det äckliga gröna prickar (till färgen)
i brödet -smakar jättebra men ser inte trevligt ut. ???????????
Skippa det är ju lätt - men att veta är ju bättre.
Eva i Höga
Sitter just nu och smaskar på mitt bröd med solroskärnor i. Kärnorna är inte gröna så jag vet inte varför dina är det.
KURT
De blir gröna vid högt pH, d v s när man bakar med bikarbonat. Om du bakar bröd med jäst så sker det inte och det är helt ofarligt.
Agneta z5-6
Toppen,nu vet jag varför. TACKAR.....
/Agneta




















Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon