Hasse_h
04-08-2003, 23:57
Kan man torka citronmeliss och den bevarar lukt o smak någorlunda ok? Någon annan metod? Göra nån vinäger?
Jag brykar frysa citronmelissen, passar utmärkt att ha i drinkar, bål eller göra te på.
Vinäger vet jag inte - det låter inte så gott, skulle hellre ta citrontimjan, det är i alla fall kanongott i olivolja!
Ann-Christine
05-08-2003, 19:24
Jag brukar torka citronmeliss och använda som te och det smakar då citron
Hasse_h
05-08-2003, 22:52
Ok, då ska jag prova!
Kattis i Skåne
07-08-2003, 09:23
Nina, jag blev lite nyfiken, hur gör du när du fryser dem ?
Jag tror att jag har sett någongång att man kan frysa in blad i isbitar. Menar du att du fryser bladen för sig eller ? Hur går du tillväga?
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.