Full version: Hjälp med snittar
Chamomille
Vi tänker göra snittar i tunnbröd - rulla ihop och skära som rulltårta -, hur länge kan fyllningen ligga i tunnbröden confused.gif Blir tunnbrödet blött?? Eller kan man förbereda och lägga i kylen? Fyllning med bl.a älg, majo, creme fraishe, pepparrot. Fyllningen är inte rinnande.
estet
Samma dag har jag bara provat att förbereda dem, inte längre innan. Det värsta som händer är att tunnbrödet är torrt så det är svårt att rulla utan sprickor.

Gott!!
Chamomille
Ja riktigt mumsigt! Nu har vi rullat ihop dom och lagt in i plastfolie i kylskåpet. Skall ätas senare... yes.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon