Konstaterar att jag kommer att ha VÄLDIGT mycket chili att skörda och undrar lite vad jag ska göra med allt.
Har två sora Apacheplantor med vardera 100+ st knoppar och blommor.
Är Apache en variant som lämpar sig för torkning? Kanske för inläggning?
Utöver detta så har jag även
3 X rejäla plantor Red Bandito med en hel del knoppar och blommor.
1 X Chili Tepin
1 X Red Hot Cherry
2 X Thai Dragon
1 X Satans Kiss
1 X Yellow Scotch Bonnet
2 X Tien Tsin
2 X Suryamukhi Cluster
2 X Asian Fushimi
Det är en hel del knoppar i de flesta föutom Yellow Scotch Bonnet och red hot cherry som växer otroligt långsamt.
Har en ganska liten frys och ska försöka få plats med annat än chili. Tips på vad jag kan göra med dessa sorter utöver att plocka och använda i maten direkt från plantan?
Uppfattning om styrka hos de olika?