Vet ni vad jag kom på nyss? Jo, att man utvecklas fast man knappt märker det ibland
Jag fick se ett inlägg från maj -09 där jag uppgivet skrev att jag inte kunde baka surdegsbröd. Misslyckades några gånger och sen tappade sugen totalt
Nu 8 månader senare bakar jag surdegsbröd av alla möjliga slag på löpande band

otroligt kul och så gott sen!
Lite beror det nog på att jag har tid på ett annat sätt nu när jag är arbetslös. Ett tips till er som kanske är arbetslösa, sjuka eller hemma av olika anledningar : prova att dyka ner i surdegsträsket ett tag...ni kanske fastnar som jag

. Förresten alla här på Odla är väl i såträsket just nu misstänker jag. Lycka till oavsett vilka träsk ni befinner er i

.
Skickar med några bildbevis på mina senaste alster.
Bild 1: Levainbröd (av aprikosvildjäst) Bild 2: Leilas frukt- och nötbröd (lite jäst o rågsurdeg)
[attachment=46590:julblomm...rminskad.JPG][attachment=46591:julblomm...rminskad.
JPG]
Bild 3: Rågbröd med linfrökross (av rågsurdeg) Bild 4: Utan speciella krussiduller-brödet ( av rågsurdeg)
[attachment=46592:julblomm...rminskad.JPG][attachment=46593:julblomm...siduller.
JPG]