Tobb
Går det att byta ut jästen mot bakpulver när man ska göra croissant?
O´ch i så fall hur mycket för 50gram jäst?
*Stintan*
Tror inte att det går så bra eftersom croissanterna ska jäsa före gräddning vilket inte fungerar med bakpulver vad jag vet.
Tobb
ok, får bli att köpa jäst nästa gång jag kommer till ica smile.gif
*Stintan*
Ja för jag har en känsla av att det skulle bli mer scones än croissanter med bakpulver.
KURT
Torrjäst är ju ett bra alternativ, man bör ha lite varmare degvätska.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon