Full version: rabarbervin
therese.kvist
Hej häller på med rabarbervin, men det vill inte riktigt bubbla som det ska. Igår tillsatte jag lite mer socker och vinsyra började bubbla litegrann men det ska stå i 6 veckor, jag har förstått att det
ska bubbla hela tiden under dessa veckor. Jag kan inte höja värmen heller för alla elementen är av på sommaren (hyresrätt)

Nån som vet om det är ok eller vad ska jag göra?
sqrulan
g.gif Jag skulle gärna vilja ha ditt recept för jag har massor med rabarber
som jag inte vet vad jag ska göra med.
Tyvärr så kan jag inte hjälpa dej med ditt problem men använder du jäst
så kanske det behövs mera.Inte vet jag! no.gif
therese.kvist
ska skriva ner det, är många steg
therese.kvist
Nu finns receptet utlagt
Greta i Österbotten
Jag brukar sätta en filt runt jäskärlet för att skydda mot drag.Någongång har jag också haft ett litet elbatteri bredvid om det blivit kallare.
Tack för ditt recept förresten.Har bara gjort äppel och vinbärsviner, men det här måste jag nog pröva.Rabarber finns det gott om varje år .Kvalitetsäppel kommer inte alla år.
sqrulan
tummenupp.gif Tack snälla för receptet!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon