Mollis
Nu när man kan skörda sockerärtor brukar jag plocka lagom mängd och först förvälla en minut eller så, sen låta dem rinna av ordentligt och till sist marinera i en vitlöks-vinegrätt någon timme, jättegott tillbehör till allt möjligt.
Rosmarin
ååh ja!!! bravo.gif det som âr så gott! Jag tillagar ibland haricots verts, späda purjolökar och späda morötter på samma sätt. Vissa grönsaker behöver lite längre förvällning. Jag håller med om att detta är ett utmärkt sätt att njuta av goda primörer!!!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon