Är hemskt dålig på sås, den enda som jag kan är rödvinssås men det vill jag ju inte ha till allting så lite tips behövs.
Pius
susanneedgren
17-04-2009, 20:16
Dragonsås: Smält smör och bryn torkad dragon i det. Tillsätt lite fransk dijonsenap och rör runt. Späd med grädde. Häll i soja till snygg färg Låt koka ihop Klart!
Grönpepparsås: Smält smör Krossa torkad grönpeppar. Tillsätt den krossade och lite hel torkad grönpeppar. Rör runt Tillsätt grädde Ha i soja till snygg färg Låt koka ihop.
Kantarellsås: Smält smör Ha i konserverade eller frysta kantareller och finhackad rödlök. Låt bryna en liten stund. Tillsätt grädde Ha i soja till snygg färg Låt koka ihop lite.
Ja, du fattar nog min princip!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.