CITAT (Meriona @ 03-07-2009, 20:34)

Jag ska göra lite mackor till matsäck (marsvins-SM imorgon), och jag får liksom ta vad jag har i kylet och det är ovanstående. Går det att kombinera på en macka?

I mina ögon/öron/smakceller så låter ju detta helt förträffligt gott!!! (+ honung skulle inte skada heller...)
-"Så länge man blandar det som man tycker ÄR gott, så blir det gott"... sa min storebror när jag var i tonåren. Då blandade han älgkött med hallon, i varmrätten!!!! (

) Det BLEV gott, den gången också... -Vilken middag!!!
Jag har haft hans ord som "ledsagare" (kommer inte ihåg vilket ord jag menar..) när jag har varit osäker på att blanda olika sorters ingredienser, och tänk... det funkar ALLTID!!!!
Nu är ju ditt "race" redan förbi, men jag hade inte sett tråden tidigare och jag kände bara att jag ville dela med mig av mina små erfarenheter...
Kram och hoppas att allt gick bra!