Det ska vi ha, helgen då det är kyrkoval, och då ska det som växer användas.
Har redan prövat ut en god svamp/kantarell och lök paj men önskar hjälp med allt annat.
Vi blir så många att det får bli någon slags buffé.
I trädgården växer morötter, lök av alla slag samt potatis, tomater och squash och så mängder av sallad, persilja och dill och annat.
Tänker servera en god potatissallad med en massa nötter men skulle även vilja få till en potatis och purjolöks paté – någon som har tips på hur man gör denna?
Har en känsla av att vi blir tvungna att grilla lite korv eller kött för att tillfredställa alla smaker så grillen måste jag plocka fram och göra i ordning.
Sedan undrar jag vad man kan göra av squashen, att den passar bra att gratinera med svamp vet jag och tänker servera men mer? Här växer mängder
Dessert; Då kan vi använda; äpple, plommon, krusbär, vinbär, jordgubbar eller rabarber – kom med tips snälla!