Jag ska ta ut bären från frysen och koka gelé på dom, men jag har ingen lust att ha dom i burkar utan vill frysa gelen och ta fram när man behöver, kan man det?? jag har aldrig fryst gelé tidigare, är det någon som har erfarenhet av fryst gelé
KURT
20-10-2009, 12:23
Vad har du tänkt frysa den i om du nu inte vill ha den i burkar? Amerikanerna fryser ju sin jelly, så det fungerar nog, även om konsistensen kanske inte blir lika fast.
Bettis
20-10-2009, 18:51
Jag hade tänkt frysa dem i plastburkar, undra om det funkar
Rosmarin
21-10-2009, 09:11
Frysa i plastburkar bör väl fungera tycker jag. Fryser själv ofta in marmelad, äppelmos mm i sådana . Men hur konsistensen blir på gelé som varit frusen... det vågar inte jag svara på eftersom jag aldrig har provat.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.