Jamaican Bell är snygga som tusan, men rätt så smaklösa enligt mig. Förra året odlade jag den och en annan (som jag naturligtvis glömt namnet på) som gav många frukter, men dom var rätt så menlösa dom med....
I år satsar jag på Hot Lemon och Tabasco. Den förstnämnda ska ha citrussmak och vara stark och den senare ska ha små frukter med mycket drag i!
Ska också prova två Jalapeno-sorter: Hercules och Summer Heat. Siktar på att kunna lägga in själv och konservera till nästa vinter!
Jag har faktiskt precis sått mina så nu ska det bli spännande, äntligen är så-säsongen här!!
Har odlat chili i två säsonger och är verkligen ingen expert men jag tycker dom är lättodlade. Man får börja tidigt eftersom dom behöver mycket tid på sig. Jamaican Bell blev klara i höstas i mitt fönster, det gick alldeles utmärkt. Jag brukar ta in plantorna och låta dom frukter som finns kvar att mogna i ett söderfönster.