Den kör jag med. Sedan kan man ha massor med olika kryddburkar och bara skruva på kvarnen Väldigt smidig grej tycker jag.
skogstroll
16-12-2009, 15:09
jaa jag brukar köra mina chilisar i varmluftsugn, sen mal jag dem i en elektrisk kaffekvarn jag köpte bara för detta. Blir jättebra!!!
Örtagården
16-12-2009, 17:26
Tackar för svaren!! Jag har smågluttat på IKEAS kvarn men tänkt att dom inte tillräckligt starka. Då ska jag inhandla en sån
Örtagården
19-12-2009, 23:32
Hejsan! Tänkte höra hur smått IKEAS kvarn maler chilin? Blir det grovt eller finmalet? Hoppas Nauti ser detta Tack!!!
Nauti
20-12-2009, 10:40
CITAT (Örtagården @ 19-12-2009, 23:32)
Hejsan! Tänkte höra hur smått IKEAS kvarn maler chilin? Blir det grovt eller finmalet? Hoppas Nauti ser detta Tack!!!
Du kan vrida på en grej ovanpå kvarnen för att ställa in vilken storlek du vill ha på det du mal
skogstroll
20-12-2009, 11:05
den kvarn jag har kan man ju välja hur länge man maler, ju längre desto finare
RitRat
20-12-2009, 18:07
Jag använder endast manuell mortel på torkad chili, gör det varje gång som jag tar det till maten. Är nöjd med det.
Örtagården
26-12-2009, 16:01
Härligt! Tack igen för era svar!!! Jag kunde inte hålla mig, jag prövade i en vanlig Santa Maria kvarn (för pepparkorn) Det funkade ju skapligt det med
Nu längtar jag så in i norden efter att få börja så...massor...