Jag gjorde vitchokladkräm igår, ställde den i kylen som det står i receptet, men idag när jag kollar in den så är den alldeles för rinnig.
Jag ska ha den i en drömtårta, så vad gör jag med den för att den ska bli stabilare?
Pius
Maggan H
23-12-2009, 15:52
Gelatin, i pulver el blad, hantera efter anv på förpackningen. Efter att det har lösts upp så vispa ner direkt i den kalla smeten och kyl igen.
Pius
23-12-2009, 16:12
Tack för rådet.
Men i mitt fall så löste sig problemet genom att jag fortsatte läsa i receptet, suck, så gör jag jämt, läser hälften. Chokladrinnet skulle vispas, så blev det till slut fastare och gick att bre på rulltårtan. Himla god smet.
Pius
Maggan H
23-12-2009, 16:16
Peztis
23-12-2009, 21:34
Skönt att höra att man inte är ensam om att läsa till hälften!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.