strepp
Hej

Någon som har lust att dela med sig av recept där du använder dig av bagarens jästmix för matiga surdegsbröd med surdeg?Vet inte hur man ska gå tillväga fick tips av min Icahandlare att köpa detta men fattar inte om jästen ska uteslutas och om man ej behöver ha surdegen stående i flera dagar utan du kan baka ut det direkt.Icahandlaren visste inte och vi tyckte det inte framkom helt mer än de 2 recept det stod på påsen.Gärna om jag kan använda detta till frallor och hur man byter ut eller inte.

Tack på förhand.
hälsar strepp
KURT
Det kan användas direkt, och man behöver ingen mera jäst , de har ju ganska tydliga recept

http://www.jastbolaget.se/eway/default.asp...323:1:0:0:::0:0
strepp
Tack Kurt för svaret.Jag har skrivit till firman för att höra om de har fler recept med detta surdegs grund,Vill ju gärna göra ,skräddarkakor och frallor inga limpor.hälsar strepp
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon