Full version: Smälter keso?
Peztis
Om man hettar upp keso, smälter det då? Har fått för mig att det inte gör det så där jättebra.
Om man kör det i matberedare först, blir det bara smuligt eller blir det krämigt?

Funderade på göra en mager ostsås el liknande till pasta och jag har en massa keso jag måste göra mig av med snarast...
Piccante
Jag har använt keso i både ostsås och i lasagne. Det brukar ingå i viktväktarnas och andras fettsnåla recept. Det är kanske så att keso i sig smälter dåligt men om man rör ned det i sås så smälter det och löser sig bättre då vätska leder värme bättre.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon