Hm,
oregano är nästan obligatorisk! Den använder jag dagligen i matlagningen.
Och ni har alldeles rätt om
myntan och citronmelissen, de brukar vara så väldigt tacksamma och bli stora ruggar som gör en glad bara man tittar på dem. Men jag använder dem sällan...
Squash är jättekul att odla, har haft dem i 40 litershinkar på förra stället.... en fyrtiolitershink med squash är väl inte sååå skrymmande? God att äta, lätt att bli trött på...
Ja,
tomat är ju också både kul att driva upp och äta
Gräslök ja, blommorna är jättefina och örten kan man äta till det mesta, speciellt i kalla sommar rätter.
Dill odlade jag i en kattlåda (rengjord) förra året, det blev en jättefin liten skörd som var uppskattad i sommarköket. Lite tork känslig har jag för mig?
Doftande sommarblommor....
LUKTÄRT 
Och många somrar har jag gått och drömt om
narcisstobaken Grandiflora, ska drömmen bli verklighet i år?