
Är det
så ovanligt?!! Jag trodde att det här med ströbröd bara var dumheter i recepten, ingen vanlig människa som använder sånt... Mjöl har man ju hemma ändå när man bakar, varför skulle man köpa ströbröd? Eller kan man använda det till något annat också? Jag har alltid tyckt att det verkar lite äckligt, gammalt bröd utanpå sockerkakan liksom, varför inte använda mjöl som är rent och fräscht? Men jag är ju medveten om att jag säkert har blivit bjuden på kaka med gammalt bröd utanpå, så smaken stör tydligen inte nämnvärt. Kokos tycker jag inte om så jag blir alltid nervös när jag bjuds på äpplekaka, många som använder kokosflingor. Mannagryn vet jag inte vad det är, verkar också onödigt att köpa hem bara för att strö formen? Så krångligt

CITAT (*Stintan* @ 31-01-2012, 11:12)

Däremot till matbröd om man använder form.
De gånger jag har bakat bröd i en form har jag däremot inte använt smör och mjöl utan bara olja.

Behövs nog inget mjöl, degen fastnar inte ändå.