Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Raggmunk, nä... det bidde inte tillfylles...
          gammelnalle
          Inlägg 11-03-2005, 22:41
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 5 511
          Medlem sedan:
          13-04-2003
          Medlem nr: 1 130



          Hur gör man??

          Recept,,, finns i överflöd.....

          Ena skulle man ha pannkakssmet i....
          "Grädda ett prov"!... JAHA... och om det inte bidde bra då??

          andra utan smet "bara" Rårivna potais, lök, salt peppar, 2 ägg...samt fett till pannan...

          men det "höll inte ihop"....


          Vitkålssallad och lingonsylt till...

          GOTT , jovisst men lite trist att se på....

          Nästa gång kör jag potatisen i processorn??? och tillsätter pannkakssmet?? TROTS att det inte blir "riktiga" raggisar då??

          eller vad gör jag för fel??

          "Potatismannen"


          --------------------
          Gammelnalle


          "Den som ställer många frågor,
          ökar mångas visdom."
          Kongolesiskt ordspråk
           
          Citera
          Ina
          Inlägg 11-03-2005, 22:54
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 225
          Medlem sedan:
          31-10-2002
          Medlem nr: 12



          Om du tar samma mängd potatis och lök men höjer "ägginsatsen" till tre ägg kan det funka bättre. Eller kanske fyra om det behövs...
           
          Citera
          netaave
          Inlägg 12-03-2005, 16:31
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Raggmunk heter det om man har typ pannkakssmet till riven potatis.
          Rårakor om man bara har riven potatis, franska rårakor tillsätter man lite lök i.
          För att få rårakor att hålla ihop pressar man ur lite av vätskan och plattar ut ordentligt i stekpanna, stek på medelvärme och vänd inte för tidigt.


          --------------------


           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-07-2025, 03:15
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon