Medlem
Antal inlägg: 55
Medlem sedan: 18-11-2002
Medlem nr: 373
Äntligen verkar det som om jag (genom idog besprutning med såpvatten) tagit kål på de insekter som i många år angripit mina krusbärsbuskar. Nu är det så mycket bär att det är meningsfullt att göra något av dem. Två frågor: * Ska jag plocka dem medan de ännu är gröna eller ska jag vänta till dess de mognat (blivit bruna). * Har ni några recept på smarrigheter som jag kan gör av dem?
Medlem
Antal inlägg: 11 272
Medlem sedan: 27-02-2004
Medlem nr: 2 892
Om du inte är synnerligen förtjust i skitsura krusbär så vänta tills de är väl mogna innan du plockar dem! Jag gör paj, sylt/marmelad, saft, likör och kompott av mina krusbär. Kolla i receptavdelningen så hittar du säkert en del där. Mvh Fenja
--------------------
"För länge sen dyrkade Egyptierna katten som en gud. Det har katten aldrig glömt."