Hej Ingrid!
Härligt att höra att du står och funderar på våra squashar när du vattnar
Nu har jag tröttnat på Baby Boo i alla fall. Den får sitta kvar så får vi se om hur den smakar när jag är hemma i igen i mitten på oktober. Jag tycker överhuvudtaget det är svårt med mognaden och skörden av vintersquashar. Känner mig alltid osäker på när jag ska ta dem. Har heller aldrig lyckats lagra någon längre än någon månad. Läste förresten i Runåbergs häfte, efter ditt tips i den andra tråden. Där fanns ju en hel del information om värmebehandling och lagring. Skördade en New england Pie idag. Ska pröva att göra pumkin pie.
Tyckte att säsongen började ganska dåligt, det tog lång tid innan jag fick frukter på vintersquasharna. Men sedan satte de rejäl fart. Det är som du säger, odlingssäsongens beskaffenhet som ställer till det. När frukterna kommer sent måste man ju vänta länge innan man kan ta dem. Vet inte heller om en sådan här sommar som i år är så bra. Kyla och värme om vartannat. Dina sorter låter spännande, jag tror jag ska testa dem nästa år.