Medlem
Antal inlägg: 10 440
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 34
Personligen tycker jag att det är bättre att hacka den fint och frysa. Men det går att hänga den luftigt också, men jag tycker att den förlorar i smak då.
Medlem
Antal inlägg: 37
Medlem sedan: 20-01-2006
Medlem nr: 6 968
CITAT (KURT @ 24-05-2006, 08:41)
Personligen tycker jag att det är bättre att hacka den fint och frysa. Men det går att hänga den luftigt också, men jag tycker att den förlorar i smak då.
Medlem
Antal inlägg: 192
Medlem sedan: 05-06-2005
Medlem nr: 5 942
jag brukar frysa in "dillgrenarna" för sej. Utmärkta att lägga i potatiskoket, efter jag hällt av potatisen lägger jag ny frusen dill över för att få ännu mer dillsmak
--------------------
Gud sover i stenen, andas i växten, drömmer i djuret och vaknar i människan