CITAT (L8 B. @ 06-06-2008, 18:58)

Här blev det receptet som stod 2 dagar:

Lite blek i färgen, hoppas att den som ska stå ett par dagar till kanske blir mer färg. Hörde att någon fick lila saft - låter juh spännande
Smakar gott i alla fall, dock lite väl söt för min smak.
Oj, Vad fint du har gjort!!!
Vad har du använt dig av för syréner???
Tycker inte att det ser ut som blå bondsyréner...
Tycker hellre att färgen på dina syréner stämmer exakt med hur mina Norrlandssyréner ser ut.
Anledningen att jag frågar är just pga om man kan använda Norrlanssyréner till saft? Mina bondsyréner är för mycket vissna för att användas och jag tänkte göra saft idag, söndag.
Norrl.syr. har precis slagit ut. Obrukbart eller ej? Är alla syrénsorter ätliga?
Mvh/ Sussie