Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Infrysning
          netaave
          Inlägg 24-08-2006, 10:46
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Fick höra av en kompis att hon fryser physallis precis som dom är och gör så även med tomater.
          Provade och visst är dom lite sladdriga upptinade men klart goda och perfekt till glass. Physallis alltså!


          --------------------


           
          Citera
          KURT
          Inlägg 24-08-2006, 11:06
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Annars BORDE det gå att toka dem. För tomater koncentreras ju smaken väldigt mycket om man torkar. Det borde gå att halvera dem och sedan torka på ett bakplåtspapper i ugn under 50 grader, eller i torkapparat.
           
          Citera
          Gurkan
          Inlägg 24-08-2006, 11:45
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 922
          Medlem sedan:
          26-05-2004
          Medlem nr: 3 722



          Nu har jag inte så stor frys men jag tycker att infrysning av "naturella" tomater funkar bra, ska man göra sås osv. av dem sen så spelar ju inte konsistensen så stor roll. Annars är min favorit hermetisering sen jag började experimentera med den tekniken, fler och fler grejer hamnar nu i glasburkar.

          Ska prova att frysa in lite physalis.


          --------------------
          Hannasgården utanför Hammenhög, i Hjärtat av Österlen.
          Café - Gårdsbutik - Plantskola - Trädgård
          Hannasgarden.se
           
          Citera
          rosita
          Inlägg 24-08-2006, 13:00
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 2 781
          Medlem sedan:
          26-04-2005
          Medlem nr: 5 587



          ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Verkligen!? Måste prova i dag!


          --------------------
          Rosita zon 1

          www.ankispassion.blogg.se

          www.dromtolkning.blogg.se
           
          Citera
          ingrid fuxwall
          Inlägg 24-08-2006, 23:19
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          CITAT (Gurkan @ 24-08-2006, 13:45)
          Nu har jag inte så stor frys men jag tycker att infrysning av "naturella" tomater funkar bra, ska man göra sås osv. av dem sen så spelar ju inte konsistensen så stor roll. Annars är min favorit hermetisering sen jag började experimentera med den tekniken, fler och fler grejer hamnar nu i glasburkar.

          Ska prova att frysa in lite physalis.

          Snälla berätta hur det går!

          ingrid som gärna lär sig mer
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 17:52
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon