Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Djupfryst Brie, går den att använda ?
          snuffe
          Inlägg 25-04-2007, 10:30
          Länk hit: #1


          Gäster






          Någon som vet hur djupfryst dessertost kan tänkas bete sig när den kommer ut ur frysen ??
          Fick en stor bit över och hade inte mage att slänga den.
          Hårdost funkar ju att frysa och riva i varje fall.

          Anna
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 25-04-2007, 11:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Det brukar gå alldeles utmärkt att frysa den. Man skall bara inte ha den i frysen alltför lång tid, som alla feta livsmedel så bör de inte vara där mer än några få månader.
           
          Citera
          LadyG
          Inlägg 25-04-2007, 14:52
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          Kan man frysa Brie? DET hade jag ingen aning om. Men då borde man kunna djupfrysa lagom bitar Brie som man kan lägga i toasts, färdiga att använda direkt ur frysen?


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera
          ingrid fuxwall
          Inlägg 25-04-2007, 19:52
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Det går utmärkt att frysa även den typen av ost men lite förändras ju smaken.

          ingrid
           
          Citera
          Ingrid Zon3
          Inlägg 15-05-2007, 10:03
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 1 228
          Medlem sedan:
          11-03-2005
          Medlem nr: 5 153



          Har också fryst överbliven brie o liknande ostar.
          Kommit fram till att långsam upptining i kylskåp är bäst, annars brukar "skalet" liksom skilja sig från innehållet. sleep.gif


          --------------------
          Erfarenhet är värdelöst, du har den alltid strax efter att du behövde den.
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 12:45
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon