Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > rocotosås, het och god
          Preussen
          Inlägg 14-09-2008, 20:19
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 443
          Medlem sedan:
          02-03-2007
          Medlem nr: 9 179



          tog mina minsta rocotofrukter (c.pubescens) och lade de i några san manzanotomater. rullade in dem i aluminiumfolie och satte in dem i ugnen så att de blev rostade. på samma plåt la jag några vitlöksklyftor. efter ca 10-15 minuter så tog jag ut paketen, skalade tomaterna och tryckte ur vitlöksklyftorna. mixade tillsammans med olivolja, salt och örtkryddor. med några skvättar vitvinsvinäger hällde jag upp det hela på en gammal flaska från druvan.


          --------------------
          Odlar i zon0-1!
          bloggen
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 15-09-2008, 06:23
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Blir det inte lite vattnigt om man inte koncentrerat tomaterna längre tid i ugnen?
           
          Citera
          Preussen
          Inlägg 15-09-2008, 16:21
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 443
          Medlem sedan:
          02-03-2007
          Medlem nr: 9 179



          :whistling:jo visst blev den det. men va fan whistling.gif


          --------------------
          Odlar i zon0-1!
          bloggen
           
          Citera
          chilihead
          Inlägg 30-10-2008, 00:03
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 100
          Medlem sedan:
          05-03-2006
          Medlem nr: 7 179



          CITAT (Preussen @ 14-09-2008, 20:19) *
          tog mina minsta rocotofrukter (c.pubescens) och lade de i några san manzanotomater. rullade in dem i aluminiumfolie och satte in dem i ugnen så att de blev rostade. på samma plåt la jag några vitlöksklyftor. efter ca 10-15 minuter så tog jag ut paketen, skalade tomaterna och tryckte ur vitlöksklyftorna. mixade tillsammans med olivolja, salt och örtkryddor. med några skvättar vitvinsvinäger hällde jag upp det hela på en gammal flaska från druvan.


          det där lät ju så gott så det började rinna i munnen. en skiva vitt bröd, en rejäl matsked av preussens rocoto-sås toppat med en klick gräddfil och extra salt. nermumsat med gudarnas dryck: mjölk! *mmmmmm happy.gif


          --------------------
          Stolt ägare av Gävle Chili-Farm
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 11:04
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon