Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Ta hand om säsongens kryddörter, Torka, göra kryddsalt, kryddsocker, pesto
          KURT
          Inlägg 04-08-2009, 18:17
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          I veckans avsnitt av Mat der holder så tar Camilla Plum hand om kryddörter. Förutom att torka, så gör hon kryddsalt, kryddsocker och flera olika sorters Pesto (pinjenötterna kan bytas ut mot hasselnötter, mandel eller t o m rostade kikärtor).
           
          Citera
          Åsa, mälardalen ...
          Inlägg 04-08-2009, 19:13
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 18 595
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 31



          Och själv har jag gjort en dubbel sats pesto på rostade solrosfrön + rapsolja +en massa basilika + parmesanost idag som jag har fryst in, hemgjord fryst pesto smakar bra mycket bättre än köpevarianterna under vintern.


          --------------------
          Mvh Åsa


          Människor kan diskutera, men naturen agerar. (Voltaire)
           
          Citera
          netaave
          Inlägg 06-08-2009, 15:41
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Ska torka en del av mina kryddor i blandbuketter i år, då kan man bara ta ner en o använda allt på en gång. Blir så skräpigt då man torkar varje sort för sig o sen ska ha en kvist ur flera buketter.


          --------------------


           
          Citera
          nilla_r
          Inlägg 11-08-2009, 08:45
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 28
          Medlem sedan:
          23-03-2007
          Medlem nr: 9 450



          CITAT (Åsa, mälardalen zon 2 @ 04-08-2009, 20:13) *
          Och själv har jag gjort en dubbel sats pesto på rostade solrosfrön + rapsolja +en massa basilika + parmesanost idag som jag har fryst in, hemgjord fryst pesto smakar bra mycket bättre än köpevarianterna under vintern.


          Åh, jag har aldrig testat att frysa in pesto! Jag fryser in persilja och basilika istället och gör pesto vid behov. Men nu ska jag testa att frysa in pesto också! Tack för tipset!


          --------------------
          /Pernilla
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 03:26
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon