Medlem
Antal inlägg: 1 823
Medlem sedan: 11-05-2009
Medlem nr: 23 163
Längtar efter hemlagade köttbullar och sillsallad... Och har bestämt mig för att testa att grava egen lax i år! Och dessutom ska jag testa att grava oxfilé, det verkar såååååå gott!
Medlem
Antal inlägg: 3 894
Medlem sedan: 24-05-2004
Medlem nr: 3 702
Jag gjorde en sillsallad förra året som jag blev väldigt förtjust i! Den känns fräsch på nåt vis.....ska absolut göra den i år också! Och glöm inte den lilla skvätten hovmästarsås i salladen på slutet
Medlem
Antal inlägg: 131
Medlem sedan: 03-10-2007
Medlem nr: 12 710
Jag ska prova att göra en köttpate med kycklinglever och vitlök, den som man brukar ha cumberland-sås till. Den ska inte vara så svår att göra har jag hört.
Vad vi alltid hade på julbordet när jag var barn, är rullader av nöt, däremot inte tjocka spjäll, jag kommer ifrån den norra landsändan från början så det är nog därför som spjällen inte fick vara med Däremot blodmat brukade alltid finnas Tex.blodkorv av renblod.