Medlem
Antal inlägg: 2 677
Medlem sedan: 16-10-2006
Medlem nr: 8 727
Det blev väl inte klassik tomatkross men jag har skållat och skalat tomater, hackat, värmt en skvätt olivolja och kokat sisådär en kvart med passning. Kan frysas och funkar istället för tomatkross.
--------------------
Trädgården blir aldrig klar, men vissa dar känner jag mig rätt färdig
Medlem
Antal inlägg: 8 016
Medlem sedan: 12-04-2004
Medlem nr: 3 244
Jag skållar & skalar, tar bort kärnorna o det slemmiga dom ligger i. Sen tärnar jag och fryser precis som dom är, tycker det blir fräschast smak då men det är ju så klart en smaksak.
Medlem
Antal inlägg: 71
Medlem sedan: 22-05-2007
Medlem nr: 10 613
Jag odlar cuor di bue som är riktigt stora köttiga tomater med nästan inga kärnor. Skär dom bara i mindre bitar och trycker ner i matberedaren och kör tills det blir lagom som jag vill ha det. Ner med lagom mängd i plastpåsar och in i frysen.