Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Frysa in fransk dragon?
          Wargen
          Inlägg 23-08-2013, 13:07
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 633
          Medlem sedan:
          17-11-2002
          Medlem nr: 365



          Hej (igen för de som kommer ihåg mig) ...

          Skördade toppskott från min franska dragon. Jag har torkat en hel del örter i sommar, men nu fick jag för mig att fr. dragon skulle smaka mer om jag frös in den. Stämmer det?

          Tacksam för svar. Wargen

          Redigerat av Wargen: 23-08-2013, 13:10
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 4)
          Bee
          Inlägg 24-09-2013, 17:23
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 2 496
          Medlem sedan:
          27-01-2006
          Medlem nr: 7 002



          Puffar upp tråden för jag har samma problem. Förutom att jag inte torkat något. Allt sitter kvar på växten och det finns ingen chans att det blir uppätit innan frosten tar växten.Så, vad göra: frysa? Torka (hur då), lägga in i vinäger och/ eller olivolja?


          --------------------
          Rensar ogräs i sydligaste Bohuslän, ett blåshål i zon 2-3
           
          Citera
          CillaM
          Inlägg 24-09-2013, 18:58
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 3 419
          Medlem sedan:
          21-01-2005
          Medlem nr: 4 901



          Jag repar av bladen o torkar i ugn på 50 grader max. Sedan in i kryddburk o glöm inte namnskylten.
           
          Citera
          Bassam
          Inlägg 24-09-2013, 20:27
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 7 985
          Medlem sedan:
          04-10-2007
          Medlem nr: 12 723



          Hej

          Redigerat av Bassam: 25-09-2013, 20:27
           
          Citera
          Åsa, mälardalen ...
          Inlägg 25-09-2013, 06:49
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 18 595
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 31



          Kryddor som dragon, basilika, persilja, dill tycker jag smakar bättre som frysta det är bara att repa blad och lägga i påsar eller burkar och ställa i frysen. (kryddor ska INTE förvällas innan frysning då tar man bort smaken)


          --------------------
          Mvh Åsa


          Människor kan diskutera, men naturen agerar. (Voltaire)
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 11-08-2025, 22:42
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon