Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Ruccola, Kan man spara?
          marbosm
          Inlägg 13-06-2004, 10:34
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 12
          Medlem sedan:
          12-04-2003
          Medlem nr: 1 116



          Sår alltid sallad i min drivbänk och har nu kunnat njuta av Ruccola och olika plocksallader i någon månad. Det gör att jag strax kommer att så ytterligare en omgång brevid den nuvarande för att förlänga salladstiden. Älskar att äta färsk sallad både som sallad och på frukostsmörgåsen! Problemet är min Ruccola, den har fått växtkraft som heter duga i år och jag måste "rensa" bort MASSOR och snart kommer den att vara så stor att den inte smakar så bra. Tycker det är synd att kasta all god Ruccola på komposten men vad kan man annars göra för att spara den? Finns det någon som har några goda recept med massor av Ruccola som går att frysa eller el.dyl. ?

          Mvh
          Marie
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 2)
          JonasQ
          Inlägg 13-06-2004, 11:29
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 200
          Medlem sedan:
          27-04-2004
          Medlem nr: 3 435



          Har inget recept med ruccola som man kan spara men däremot en av mina favoritförrätter baseras på ruccola.

          Ruccolasallad
          Olivolja
          Salt
          Peppar
          Rostade pinje eller andra nötter

          Blanda enligt eget tycke och smak och toppa med parmaskinka eller gravlax. Med en bit rostat bröd till funkar det bra som en lätt sommarmåltid smile.gif
           
          Citera
          Mia, zon 3
          Inlägg 15-06-2004, 09:30
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 1 491
          Medlem sedan:
          13-05-2004
          Medlem nr: 3 603



          Jag brukar göra pastasås med gorgonzola, champinjoner, lite vitlök och massor med grovhackad ruccola. Den går att frysa, om det blir något över, vill säga, den är himla god....
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 11:08
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon