Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kebab Fefferoni/Pepperoni
          hobnob
          Inlägg 30-09-2004, 14:56
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 34
          Medlem sedan:
          06-12-2002
          Medlem nr: 471



          har för mig att det va fler än jag som undrade vad för chili som användes till det, tror jag hittat den här http://www.seedfest.co.uk/seeds/peppers/sw...weet/sweet.html och den heter "Golden Greek Pepperoncino Pepper", billigt och fröna kom på en vecka, har nyss planterat, få se va det blir
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 3)
          Ingrid på Västku...
          Inlägg 30-09-2004, 14:57
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 5 498
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 20



          Vad det blir - det blir till å övervintra men går det bra så har Du nog finfina saker tidigt nästa år - investera gärna i en växtlampa. Bästa chiliplantorna är de övervintrade!

          Det är många sorter som äf fefferoni men personligen misstänker jag att dte är en kombination - sorten och lagen!

          Hälsar Ingrid
           
          Citera
          hobnob
          Inlägg 30-09-2004, 15:02
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 34
          Medlem sedan:
          06-12-2002
          Medlem nr: 471



          jag har dem i en garderob med lysrör så jag hoppas det blir lite tidigare smile.gif


          har letat efter en mild sort
           
          Citera
          hobnob
          Inlägg 30-09-2004, 15:06
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 34
          Medlem sedan:
          06-12-2002
          Medlem nr: 471



          gjorde inlagd i höst, lät dem ligga med min hemmagjorda saltgurka i tre dygn, sen en vanlig ättikslag, blev skitgott (men lite för eldig sort)
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 09-08-2025, 21:05
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon