CITAT (netaave @ 02-12-2004, 20:02)
Söt sherry till mat???? Låter väldigt konstigt!
Jag gillar Bristol men föredrar den dry som tyvärr inte finns på systemet längre.
Jag skulle nog föredra ett smakrikt rödvin typ Chenet (den med snea halsen) till denna sallad och öl till soppan eftersom den innehåller korv..
Prova får du se och återkom får jag höra vad du tyckte.
Många har rynkat på näsan men återkommit och sagt det var toppen. Den Bristol jag menar är blå flaska.
Givetvis går det bra med vin också men det är en speciell upplevelse med sherryn, nötsmaken gör sig bra. Där jag smakade det första gången var hos en arbetskamrat vars sambo är vinkännare. Har många dyra viner i sin vinkällare och han borde ju veta vad som passar.
Till soppan skrev jag inget om dryck eftersom det inte var något speciellt val man skulle göra utan det kan vara vad som helst som man själv önskar och tycker passar till. /Inga