Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Infrysning av äppelklyftor?
          Gabi
          Inlägg 11-09-2005, 11:28
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 121
          Medlem sedan:
          21-05-2004
          Medlem nr: 3 664



          Är det någon som vet om man kan frysa in Transparant Blanche och Ingrid Marie? Har läst någonstans att inte alla äpplen tål infrysning i klyftor.
          Tack på förhand!

          Gabi
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 3)
          AnitaO
          Inlägg 11-09-2005, 12:25
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 7 640
          Medlem sedan:
          03-07-2005
          Medlem nr: 6 109



          Jag brukar göra det ibland.
          När man tinar dom blir dom jättesnabbt bruna och fula, så det kan vara bra att t.ex. inte låta dom tina helt.
          Har själv bara använt till äppelpaj, och då har jag stoppat i dom djupfrysta och direkt in i ugnen.


          --------------------
          user posted image

          They say that memories are Golden. Well maybe that is true.
          But I never wanted memories, I only wanted You!
           
          Citera
          netaave
          Inlägg 11-09-2005, 16:06
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 8 016
          Medlem sedan:
          12-04-2004
          Medlem nr: 3 244



          Man kan frysa dom i lite lag man gjort av vatten, socker och citronsyra, jag brukar höfta lite med propotionerna men ett par msk socker och nån tsk citronsyra i 4-5 dl vatten som får ett uppkok, sen häller jag det varmt över äppelklyftorna i en burk som jag sen fryser i. Då blir det äppelsmak på lagen också och jag kan bara tömma i en kastrull om jag vill göra kräm. Gör jag paj så tinar jag så pass att lagen kan separeras, visst kan en del bli bruna då men i pajen syns ju inte det.


          --------------------


           
          Citera
          Ophelia
          Inlägg 11-09-2005, 17:13
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 4 474
          Medlem sedan:
          08-11-2003
          Medlem nr: 2 552



          Har gjort som AnitaGg med både Transparante och Ingrid Marie. Har inte märkt någon skillnad i pajsmaken. smile.gif
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 04:42
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon