Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Fiskexpert sökes
          Bessie
          Inlägg 30-01-2006, 11:19
          Länk hit: #1


          Gäster






          Jag tänkte försöka här också, inte bara i receptforumet.

          Fick igår tre abborrar + rom från två av en åländsk vän med fiskande pappa. Har läst att abborrens rom ska vara en delikatess, men inte vad man ska göra av den. Den ligger nu i frysen och väntar på vidare behandling. Nån som har tips?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 4)
          Kakaduan
          Inlägg 30-01-2006, 14:03
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 788
          Medlem sedan:
          28-01-2004
          Medlem nr: 2 733



          Titta på www.tasteline.com

          De har recept för det mesta. Själv tycker jag aborre har god smak men mycket ben.

          Kakaduan
           
          Citera
          titti49zon6
          Inlägg 30-01-2006, 14:30
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 009
          Medlem sedan:
          15-03-2005
          Medlem nr: 5 169



          Om det är rommen du menar så skall du ta bort hinnan dvs sätta rommen i en bunke och skölja den flera gånger-tag bort hinnan som brukar ligga ovanpå rommen-
          du kan ta en kniv eller liknande för att få bort alla rester
          när rommen ser ren och fin ut silar du den och sedan saltar efter smak
          Smaklig måltid
          biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


          --------------------
          Glad fd. amatörodlare vid Norrbottenskusten zon 5-6
           
          Citera
          Tesa
          Inlägg 30-01-2006, 14:33
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 3 397
          Medlem sedan:
          29-10-2003
          Medlem nr: 2 483



          Jag brukar bara panera i mjöl och steka både abborrarna och romklumparna...salt,peppar och helst med lite dill...Mums..


          --------------------
          Tesa
          zon 3-4
          Här finns min blogg: Uti vår hage...
           
          Citera
          Bessie
          Inlägg 30-01-2006, 20:34
          Länk hit: #5


          Gäster






          Man tackar för de fådda tipsen och skriver in blinipartaj i dagboken. laugh.gif
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-08-2025, 17:50
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon