Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kycklinggryta, Någon som har ett bra recept?
          Boxer
          Inlägg 22-03-2006, 19:11
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3 234
          Medlem sedan:
          09-07-2004
          Medlem nr: 4 038



          Jag söker recept på en kycklinggryta, som min pappa ska ta med till fjällen.

          Den måste kunna gå att frysa och får inte vara jättestark (för det gillar han inte) .


          --------------------
          Allt är relativt. För en mask är det en större avkoppling att gräva i den hårda jorden än att vara med och fiska.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 7)
          *Felix matte*
          Inlägg 22-03-2006, 22:54
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 14 005
          Medlem sedan:
          27-11-2002
          Medlem nr: 429



          Jag brukar strimla kycklingfilé, bryna i panna och tillsätta skivad champinjon (på burk), salta krydda med nymalen svartpeppar och 1 msk soja, häll på ett pkt Matlagningsgrädde och låt puttra i ca 20 min. Koka ris till.

          Slå gärna över en skvätt mjölk före infrysning av portionerad rätt.
           
          Citera
          Boxer
          Inlägg 23-03-2006, 06:58
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 3 234
          Medlem sedan:
          09-07-2004
          Medlem nr: 4 038



          tack! smile.gif


          --------------------
          Allt är relativt. För en mask är det en större avkoppling att gräva i den hårda jorden än att vara med och fiska.
           
          Citera
          LadyG
          Inlägg 23-03-2006, 11:11
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          CITAT (Felix matte @ 22-03-2006, 22:54)
          Jag brukar strimla kycklingfilé, bryna i panna och tillsätta skivad champinjon (på burk), salta krydda med nymalen svartpeppar och 1 msk soja, häll på ett pkt Matlagningsgrädde och låt puttra i ca 20 min. Koka ris till.

          Slå gärna över en skvätt mjölk före infrysning av portionerad rätt.

          Det låter jättegott! Brukar du frysa in ris också, eller fryser du bara in kycklinggrytan?


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera
          *Felix matte*
          Inlägg 24-03-2006, 08:32
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 14 005
          Medlem sedan:
          27-11-2002
          Medlem nr: 429



          Jo jag fryser också riset... färdiga rätter... i burkar som jag köper i manuella disken
          på iCA... kostar 1,50kr -2,50 /brk m lock...(såna som man får sallader mm i)

          De går utmärkt att diska och återanvända många ggr men billiga nog att
          inte bära med hem tillbaka från "turer"
           
          Citera
          LadyG
          Inlägg 24-03-2006, 11:23
          Länk hit: #6


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          Blir inte riset torrt om man fryser in det, eller är det bara pasta som inte mår bra i frys?

          Vilken bra idé med burkarna! Så slipper man bära på en massa tomburkar och lock hela dagen!

          Det ska jag genast inhandla, det gör ju livet en smula smidigare smile.gif


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera
          *Felix matte*
          Inlägg 24-03-2006, 16:00
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 14 005
          Medlem sedan:
          27-11-2002
          Medlem nr: 429



          CITAT (LadyG @ 24-03-2006, 11:23)
          Blir inte riset torrt om man fryser in det, eller är det bara pasta som inte mår bra i frys?

          Vilken bra idé med burkarna! Så slipper man bära på en massa tomburkar och lock hela dagen!

          Det ska jag genast inhandla, det gör ju livet en smula smidigare smile.gif

          Nej jag tycker inte att riset blir torrt... grytan har ju sås och sedan slår jag alltid på en skvätt mjölk som riset suger upp när rätten värms.

          Jag fryser också ofta pastarätter och gör då likadant. smile.gif
           
          Citera
          LadyG
          Inlägg 25-03-2006, 02:19
          Länk hit: #8


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          Smart wub.gif

          Det där med mjölken hade jag ingen aning om, kul att få lära sig något nytt idag med smile.gif


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 04-08-2025, 00:12
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon